Online marketing tools voor meer resultaat via internet

Voor ondernemers die meer resultaat willen via internet hebben we diverse online tools ontwikkeld.

Bekijk de tools!
 

LeadSite websitesoftware

LeadSite: € 70,- incl. btw, per maand – LeadShop: € 100,- incl. btw, per maand

LeadSite website- en webshop software is voor ondernemers die meer bezoekers en kopers willen via internet. Maandelijks wordt het systeem geoptimaliseerd en er is de besloten LeadSite Club. De software maakt het voor ondernemers mogelijk om te beschikken over technieken van een moderne high-end website tegen een betaalbare prijs. (voorheen Winstmagneet.nl)

Naar LeadSite.nl

SocialMedia4You

Vanaf € 59,- incl btw, per maand

SocialMedia4You is een automatische distributie tool voor social media automation. Verspreiding van artikelen over alle social media accounts van de klant worden hiermee geautomatiseerd. De tool bevat een bibliotheek die gevuld kan worden met artikelen. Deze artikelen worden volgens een vast patroon synchroon verspreid over Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram en meer dan 20 andere kanalen.

Naar Socialmedia4you.nl

Buddify Community & Membership software

€ 79,- per maand, incl. btw.

Bouw een community van trouwe klanten. Maak klantenservice effectief. Buddify is Community & Membership software in de cloud voor het MKB. Start een gratis of betaalde ledenclub voor je klanten met trainingen, handleidingen en interactie. Krijg feedback voor je bedrijf en je producten.

Naar Buddify.nl

LocalTraffic Pro

Vanaf € 49,- per maand + € 500,- eenmalig incl. btw

LocalTraffic is een zoekmachine optimalisatie tool waarmee de lokale zichtbaarheid van een klant sterk verbeterd wordt. De tool maakt van alle steden en dorpen in een gewenste provincie landingspagina’s met unieke teksten. Hierdoor verbeterd de lokale vindbaarheid voor bedrijven die op zoek zijn naar klanten uit de regio. LocalTraffic creëert 700+ unieke landingspagina’s per provincie, per zoekwoord.

Naar Localtraffic.nl