Recensie Nieuwjaarsduik

Lives Internet & Marketing Geen categorie, Recensies Reactie plaatsen

Met een frisse duik en website het nieuwe jaar in!

Na 3 eerdere edities van de Nieuwjaarsduik in Bolsward ontstond de wens van de organisatie om een professionele website te laten ontwikkelen. Een goede website is een visitekaartje en ook richting de sponsoren van de Nieuwjaarsduik is een goede website een must!

De Nieuwjaarsduik wordt elk jaar georganiseerd ten behoeve van World Servants Bolsward. World Servants is een landelijke organisatie die met behulp van groepen jongeren huizen, scholen en schoonwatervoorzieningen in derde wereldlanden bouwt. De sponsoren van de Nieuwjaarsduik tonen door hun bijdrage maatschappelijke betrokkenheid, zo ook Lives Internet & Marketing.

Na overleg tussen de organisatie van de Nieuwjaarsduik en Menno Bouma van Lives is besloten een sponsorovereenkomst aan te gaan. De uitkomst van deze sponsoring; een geheel nieuwe website voor de Nieuwjaarsduik. Over het resultaat is de organisatie zeer tevreden, een overzichtelijke, interactieve site met frisse kleuren en veel korte en bondige informatie.

Tevens is het mogelijk om via de site een inschrijving voor de Nieuwjaarsduik te plaatsen, een prima optie! Al met al een prima site die de belangen van de Nieuwjaarsduik goed behartigd en waar sponsoren tot zijn recht komen! Met vriendelijke groet, Jelmer Dijkstra Sytze Kruisenga Organisatie Nieuwjaarsduik Bolsward

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *