Recensie DJ Elroxx

Lives Internet & Marketing Blog, Geen categorie, Recensies Reactie plaatsen

De website van een DJ is geen eenvoudige opdracht. Zowel bezoekers als potentiële klanten moeten direct een goede indruk krijgen. Dit vereist een moderne, hippe en gebruiksvriendelijke uitstraling, maar ook Social Media mag zeker niet missen.

Lives heeft hierin een mooie balans weten te vinden. De website is strak, overzichtelijk en tegelijkertijd ook grafisch gezien mooi om naar te kijken. De website heeft een strak geïntegreerd Facebook ‘blok’ en ook Twitter is mooi en functioneel verwerkt in de website.

De combinatie van deze elementen zorgt voor een professionele indruk bij de bezoeker. Vernieuwing van de website heeft geresulteerd in meer bezoekers en heeft een bijdrage geleverd aan een positieve impuls van mijn DJ carrière.

Bovendien zorgt het beheersysteem achter website er voor dat de website beheren een ‘makkie’ is geworden. Last but not least wil ik Lives complimenteren over de manier van communiceren.

Telefonisch is Lives uitstekend te bereiken en er werd tijd genomen voor mijn vragen. De verhouding tussen prijs & kwaliteit is prima en de goede service benadrukt dit nog eens.

Live-wedstrijden worden gepresenteerd door bekende Nederlandse portal Nederlandsegokken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *