Online Strategie

Lives helpt je bedrijf bij het maken van de juiste keuzes omtrent de koers, de marketing en technische zijde van je organisatie.

Lives helpt bedrijven om een sterke online uitstraling te krijgen. We nemen de tijd om uw bedrijf en werkveld goed te leren kennen om zo de beste online oplossingen te bieden. We kijken naar het totale concept van logo tot design tot techniek en uitstraling.

 

Online presentatie

Bedrijven besteden veel geld aan het promoten van hun werkzaamheden; folders en andere marketinginstrumenten worden veelal ingezet. Vaak wordt de online presentatie over het hoofd gezien. Bedrijven weten zich onvoldoende te profileren op de plek waar de meeste mensen beginnen met hun zoektocht: het internet.

Goede eerste indruk

De eerste indruk van een bedrijf is vaak doorslaggevend. Is het aantrekkelijk voor uw potentiƫle klanten om te bestellen of informatie aan te vragen of schrikt u bezoekers af? Lives zorgt ervoor dat u met de juiste uitstraling meer klanten bereikt.

GeĆÆnteresseerd in online strategie voor uw bedrijf?

Neem contact op met Menno

Heb je meer sturing nodig en wil je sparren over vragen over de koers van je bedrijf? Interesse in een goede online strategie voor je bedrijf?