Nieuwe website Wedding Wonderland

Lives Internet & Marketing Blog, Geen categorie, Nieuws, Werk Reactie plaatsen

weddingwonderland

Wedding Wonderland is de grootste keten van bruidswinkels in Nederland. In opdracht van Rudy Neugebauer en Ankie Neugebauer heeft Lives de nieuwe website en webshop ontwikkeld.

Opdracht

De opdracht was om een solide online fundament neer te zetten waarmee Wedding Wonderland marktleider kan blijven op het gebied van trouwjurken. Een platform dat klaar is voor de toekomst.

Migratietraject

Wedding Wonderland scoort behoorlijk goed op populaire zoekwoorden in de trouwjurken branche. Het was daarom erg belangrijk om de structuur van de website 1-op-1 over te nemen en waar nodig te verbeteren. Lives heeft daarom een migratietraject uitgevoerd waarop de inhoud en structuur van de oude website volledig is overgenomen en gecorrigeerd.

Responsive design

weddingwonderland2

De website van Wedding Wonderland beschikt over een volledig responsive design. Dit wil zeggen dat de website zichzelf aangepast aan het apparaat waarop deze bekeken wordt. Zo kunnen mobiele gebruikers veel eenvoudiger door de mobiele website navigeren, waardoor de conversie en omzet stijgt via dit kanaal.

Hiernaast zie je de mobiele weergave. Je kunt zien dat de website zichzelf volledig heeft aangepast aan het scherm van een mobiele telefoon.

Klantvriendelijk en conversiegericht design

Het design van de website is zo ingericht dat de hoeveelheid getoonde informatie goed gedoseerd is naar mate de bezoeker dieper in de website klikt. Zo heeft de homepagina een aantal duidelijke blokken en zo min mogelijk tekst.

Ook zijn er opvallende en duidelijke pasafspraak knoppen toegevoegd. Het doel van de website is om zoveel mogelijk pasafspraken naar de vestigingen te krijgen.

SSL certificaat

De Wedding Wonderland website beschikt over een uitgebreid SSL certificaat. Dit herken je aan de groene adresbalk bovenin de browser. Het SSL certificaat geeft extra veiligheid aan de verbinding tijdens betalingen en zorgt voor een vertrouwde uitstraling van de website.

Een WordPress platform waarmee snel geïnnoveerd kan worden

Wedding Wonderland beschikt sinds de lancering van de website over een WordPress platform. Hiermee wordt het mogelijk om sneller nieuwe innovaties toe te voegen aan de website waardoor de concurrentie. In het partnership met Lives zullen continu nieuwe innovaties ontwikkeld worden.

Oplossingen

Resultaat

Bekijk de nieuwe website op https://www.weddingwonderland.nl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *