Nieuwe website Transtech Industrieservice B.V.

Lives Internet & Marketing Nieuws, Werk Reactie plaatsen

Vandaag is de nieuwe website van Transtech Industrieservice B.V. gelanceerd! Transtech is producent en leverancier van stoffilter installaties en stofzuiger systemen voor industriële bedrijven. Lives heeft een volledig nieuwe responsive website ontwikkeld. Tevens verbetert Lives de vindbaarheid in Google en zorgen we voor continuïteit in social media kanalen zoals Facebook en Twitter.

Hoge posities in zoekmachines Google en Bing

Met de nieuwe website en de samenwerking op het gebied van online vindbaarheid heeft Transtech top 3 posities verworven op belangrijke zoekwoorden in deze branche:

  • stof filter installatie
  • Eurofilter
  • stoffilter onderhoud, inspectie, installatie i.c.m. de bekende merken

Responsive website geschikt voor mobiele telefoons en tablets

De nieuwe website van Transtech is gebouwd met het in-house ontwikkelde website systeem Winstmagneet. Door gebruik te maken van het Winstmagneet systeem is de website automatisch voorzien van de laatste snufjes op het gebied van vindbaarheid en webtechnologie. De website raakt nooit meer verouderd door de maandelijkse updates.

Videoproductie

Naast een nieuwe website en het optimaliseren van de online vindbaarheid is er tevens een videoproductie ontwikkeld van het bedrijf. Bekijk de video hierboven.

Bekijk ook de nieuwe website van Transtech!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *