mhb showtechniek

Nieuwe website MHB Showtechniek

Lives Internet & Marketing Blog, Geen categorie, Nieuws, Werk Reactie plaatsen

mhb showtechniekOpdracht MHB Showtechniek

Lives is door MHB Showtechniek gevraagd om een website te ontwikkelen die goed uitsluit bij de kwaliteiten en uitstraling van het bedrijf. MHB Showtechniek verzorgt audiovisuele producties in binnen- en buitenland voor klanten als JEEP, Nivea, O’neill en NHL Hogeschool. De vorige website activeerde weinig bezoekers om een contactaanvraag te doen en had onvoldoende uitstraling.

Gebruiksvriendelijke website met showtechniek gevoel

De nieuwe website van MHB Showtechniek heeft een design dat meer beleving en uitstraling heeft. Door gebruik te maken van een slideshow die het volledige scherm vult, krijg je een veel beter idee van wat het bedrijf doet.

Ook is er meer ruimte voor projecten en komen deze ook mooier uit de verf op de website. Door gebruik te maken van een gebruiksvriendelijk beheersysteem hebben de webmasters ook meer plezier in het vullen van de website en zal dit hierdoor ook vaker gebeuren dan voorheen.

Responsive design voor mobiele telefoons en tablets

De website beschikt over een zogenaamd ‘responsive’ design. Dit wil zeggen dat de website altijd optimaal gepresenteerd wordt op mobiele telefoons en tablets. Tegenwoordig worden websites door 12-15% op mobiele telefoons bekeken en 25% op tablets. Het is dus erg van belang om hier voldoende aandacht aan te besteden.

Oplossingen Lives

Resultaat

Bekijk de nieuwe website op http://www.mhbshowtechniek.nl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *