Nieuwe website GroeiTeam

Lives Internet & Marketing Blog, Geen categorie, Nieuws, Werk Reactie plaatsen

Opdracht van het GroeiTeam

In opdracht van ondernemers Henk Brouwer, Rob van der Wel en Doede van der Meer heeft Lives de nieuwe website van het GroeiTeam ontwikkeld. Samen met Menno Bouma van Lives hebben de ondernemers een nieuwe naam bedacht voor het bedrijf Mennen voor Mensen. Een krachtige naam, met 2 lettergrepen, waarover mensen makkelijk kunnen praten. GroeiTeam.

groeiteam

Nieuwe website

De nieuwe website van het GroeiTeam is het resultaat van een aantal consults op locatie, waarbij nagedacht is over de naam, het aanbod en de transformatie van alleen coaching met paarden naar een grensverleggend bedrijf voor groei. Deze spar momenten zijn samengevat in een geheel nieuw design.

groeiteam2

Techniek van het SuccesWebsite platform

De 3 gedreven ondernemers waren op zoek naar constante groei en daarom heeft Menno het intern ontwikkelde website systeem SuccesWebsite voorgesteld. Deze website tool speciaal voor de Friese ondernemer, zorgt dat je bedrijf hoog in Google komt en dat je website meegroeit met de trends in de markt.

Online marketing traject

Om de website hoog in Google te krijgen en te zorgen dat bezoekers een aanvraag doen, is een zoekmachine en conversie optimalisatie traject van 6 maanden gestart. Iedere maand zullen er werkzaamheden aan de website worden doorgevoerd en deze zullen aan het eind van de maand worden besproken met het GroeiTeam.

Oplossingen

  • webdesign
  • SuccesWebsite platform
  • online marketing
  • conversie optimalisatie

Resultaat

Bekijk de nieuwe website van het GroeiTeam!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *