Ginkel's Cosmetica

Nieuwe webshop Ginkel’s Cosmetica

Lives Internet & Marketing Blog, Nieuws, Werk Reactie plaatsen

Vandaag is de nieuwe webshop van groothandel Ginkel’s Cosmetica uit Harlingen gelanceerd! Ginkel’s Cosmetica verkoopt professionele beauty artikelen aan schoonheidsspecialisten en particulieren. De nieuwe webshop heeft een professioneel design, is razend snel en volledig geoptimaliseerd voor alle soorten apparaten.

Professioneel design voor Ginkel’s Cosmetica

De oude webshop van Ginkel’s Cosmetica was alweer een aantal jaren in de lucht en het design voldeed niet meer aan de standaard van 2017. Daarom is het design volledig vernieuwd en toegankelijker gemaakt. Hierdoor kunnen bezoekers sneller de juiste producten vinden, is de beleving prettig en stijgt de omzet van de webshop.

Razendsnelle webshop met managed VPS Webhosting van Lives

De laadtijd van de oude webshop was zo’n 10 seconden per pagina, waardoor bezoekers snel afhaakten. Dit was daarom één van de belangrijkste verbeterpunten van de nieuwe webshop. De pagina’s hebben nu een laadtijd van minder van 0,5 seconden. Bezoekers hebben hierdoor een fijne beleving, bezoeken meer pagina’s waardoor de ranking van de webshop in Google flink omhoog gaat. Deze snelheid is bereikt door over te stappen naar managed VPS Webhosting van Lives. Bekijk ook de laadtijd van de webshop.

Ginkel's Cosmetica

Volledige migratie van oude Magento webshop naar Woocommerce

De oude Magento webshop met duizenden orders, klanten, producten en voorraad statussen is volledig gemigreerd naar de nieuwe Woocommerce webshop waardoor er geen data verloren. Bestaande klanten konden daardoor inloggen met hun bestaande inlogcodes, hun oude bestellingen inzien en adresgegevens behouden. Hierdoor is er voor klanten een naadloze verhuizing naar de nieuwe webshop gerealiseerd.

Business-to-business platform voor schoonheidsspecialisten

De nieuwe webshop van Ginkel’s Cosmetica heeft een volledig nieuw business-to-business platform voor vaste afnemers zoals schoonheidsspecialisten. Afnemers kunnen vorige bestellingen eenvoudig opnieuw bestellen en daarnaast kunnen er speciale acties en aanbiedingen worden ingericht. Zakelijke klanten kunnen zichzelf eenvoudig aanmelden via de webshop. Het BTW-nummer wordt automatisch met een ingebouwde VIES-check gecontroleerd, zodat alleen bestaande bedrijven zich registreren.

Volledig responsive design voor mobiele telefoons en tablets

Ginkel's CosmeticaDe nieuwe webshop van Ginkel’s Cosmetica is voorzien van een zogenaamd ‘responsive design’. Dit wil zeggen dat het design van de webshop zich automatisch aanpast aan het apparaat waarop de webshop bekeken wordt. De vindbaarheid in Google op de mobiele zoekmachine neemt hierdoor drastisch toe.

 

Bekijk de nieuwe webshop van Ginkel’s Cosmetica hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *