Nieuwe webshop Feestinstyle.nl

Lives Internet & Marketing Blog, Geen categorie, Nieuws, Werk Reactie plaatsen

feestinstyle

Opdracht Feestinstyle.nl

Feestinstyle.nl is de feestartikelen webshop van Nederland! In opdracht van eigenaresse Anne-Marie Dijkman heeft Lives een vrolijke en gebruiksvriendelijke webshop ontwikkeld.

Gebruiksvriendelijke en conversiegerichte Woocommerce webshop

De webshop Feestinstyle.nl heeft een vrolijk en klantvriendelijk design gekregen met heldere kleuren, duidelijke navigatie en een helder beleid over verzendkosten, etc. Met het beheersysteem WordPress i.c.m. Woocommerce is de webshop eenvoudig te bedienen en zijn de beheerders in staat om zelf deels de vindbaarheid van de shop te verbeteren.

Responsive design

Met de sterke opkomst van smartphones en tablets komt tegenwoordig meer dan 50% van bezoekers via een kleiner apparaat. Om deze doelgroep op een goede manier te kunnen bedienen en verkoop te stimuleren, is de webshop voorzien van een responsive design. De webshop past zich hiermee automatisch aan het apparaat aan.

Managed WordPress Hosting

Lives beschikt over eigen WordPress servers binnen een datacenter in Amsterdam. Speciaal voor WordPress webshops heeft Lives het Managed WordPress Platform ontwikkeld, waarbij de webshop op een eigen omgeving draait en geen last heeft van de drukte van andere shops, in tegenstelling tot ‘shared hosting’ waarbij websites een server delen.

Feestinstyle.nl draait op het Managed WordPress Platform waardoor de snelheid enorm hoog is en de webshop nooit uit de lucht zal zijn door drukte van andere sites.

Oplossingen Lives

Resultaat

Bekijk de nieuwe website op http://www.feestinstyle.nl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *