Zeinstra Blauwhuis

Nieuwe Magento / Snelstart webshop Zeinstra.nl

Lives Internet & Marketing Blog, Geen categorie, Magento, Nieuws, Werk Reactie plaatsen

Zeinstra Blauwhuis

Opdracht Zeinstra.nl

Zeinstra.nl is een groothandel in agrarische producten. Lives kreeg de opdracht voor het ontwikkelen van de nieuwe Magento webshop met Snelstart koppeling.

Gebruiksvriendelijke en conversiegerichte Magento webshop

Zeinstra.nl is een webshop die gericht is op eenvoud en klantvriendelijk design. De webshop heeft een heldere navigatie en het bestelproces is zo eenvoudig mogelijk gemaakt zodat bezoekers sneller klant worden.

Makkelijk webshop beheer met Magento

De webshop is makkelijk te bedienen met het webshopsysteem Magento. De beheerder kan zelf categorieën, producten, voorraad en klanten beheren. Ook zijn alle bestellingen af te handelen binnen het systeem.

Koppeling tussen Snelstart en Magento

Het meest bijzondere aan de Magento webshop van Zeinstra is dat deze volledig gesynchroniseerd is met de kassasoftware Snelstart. Lives heeft hiervoor een op maat gemaakte koppeling ontwikkeld die alle data real-time gelijk trekt.

Zodra er een product verkocht wordt in de winkel gaat de voorraad zowel in de kassa als in de webshop naar beneden en andersom. Hierdoor kan er dus nooit een product verkocht worden dat niet op voorraad is en komen er geen teleurgestelde klanten. Als er nieuwe voorraad komt, dan wordt de voorraad in de webshop ook weer aangevuld.

De productinformatie is ook volledig gesynchroniseerd zodat Zeinstra dit alleen in Snelstart hoeft in te voeren. Dit zorgt voor een enorme efficiëntie slag binnen het bedrijf. Dit heeft mogelijk gemaakt dat er in relatief weinig tijd meer dan 10.000 producten in de webshop zitten.

Daarnaast worden ook alle bestellingen automatisch naar Snelstart gestuurd. Dit zorgt ervoor dat de boekhouding altijd compleet is inclusief de webshop bestellingen.

Tenslotte worden alle klanten ook gesynchroniseerd met de webshop. Hierdoor kunnen bijvoorbeeld spaarpunten uit de webshop worden opgeteld bij de spaarpunten in de winkel.

Duurzame samenwerking

Lives en Zeinstra zijn een duurzame samenwerking aangegaan om de vindbaarheid van de spel webshop te verbeteren en het bedrijf beter in de markt te zetten met social media.

Oplossingen Lives

Resultaat

Bekijk de nieuwe webshop op

Maak je ook gebruik van Snelstart en wil je ook een Magento webshop? Neem dan contact op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *