Magento webshop Van der Zee Joure

Lives Internet & Marketing Blog, Geen categorie, Magento, Nieuws, Werk Reactie plaatsen

Van der Zee Joure is de webwinkel voor de agrarische sector.

Opdracht Van der Zee Joure

Lives Internet & Marketing heeft in opdracht van Van der Zee Joure de nieuwe Magento webshop ontwikkeld. Lives kreeg hierbij de opdracht om een gebruiksvriendelijke webwinkel neer te zetten waarbij de schaalbaarheid van de catalogus van belang was. De huidige webshop bestaat op dit moment uit 400 producten, dit wordt komende weken opgeschaald naar ongeveer 3000 stuks m.b.v. een op maat gemaakte importtool.

Eenvoudig bestelproces

Om het bestelproces sneller te maken en te voorkomen dat potentiële kopers op het laatste moment afhaken, is het proces sterk vereenvoudigd.

Tweede onderdeel multistoresysteem

Vanderzeejoure.nl is de tweede webshop in het Magento multistoresysteem. Naast deze webshop wordt tevens maaikorfonderdelen.nl vanuit hetzelfde systeem bedient. Het voordeel is dat klantinformatie gedeeld kan worden over verschillende webshop. Ook hoeven investeringen in nieuwe functionaliteiten slechts 1 keer te worden gedaan.

Langdurige samenwerking

Lives en Van der Zee Joure zullen een langdurige samenwerking tegemoet gaan, waarbij de Magento webshops steeds beter geoptimaliseerd wordt op het gebied van inhoud, uitstraling, marketing en techniek.

Resultaat

Bekijk de nieuwe webshop op www.vanderzeejoure.nl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *