Magento shop Marine Discounter

Lives Internet & Marketing Geen categorie, Magento, Nieuws, Werk Reactie plaatsen

Marine Discounter is uw waypoint voor Maritieme Producten. Marine Discounter levert aan de scheepvaart, binnenvaart, offshore en watersport. Het zeer ervaren verkoopteam adviseert u in alle rust om te komen tot een prima deal.

Opdracht

Lives Internet & Marketing is als nieuwe internetpartner van Steemar Harlingen benadert om de Magento webshop Marine Discounter.nl, dat onderdeel is van Steemar, te optimaliseren op het gebied van uitstraling, techniek en online marketing.

Lives is vaste internetpartner van Steemar geworden en zal de komende tijd de webshop voorzien van diverse vernieuwingen en het team van Steemar begeleiden in de online verkoop.

Webdesign optimalisatie

Om de online uitstraling van de webshop te versterken heeft Lives het bestaande design geoptimaliseerd volgens de nieuwste richtlijnen qua indeling en design.

Magento webshop optimalisatie

Om meer verkeer en omzet te genereren heeft de Magento webshop zowel aan de voorkant als de achterkant diverse aanpassingen ondergaan. Het is nu o.a. mogelijk om met Paypal te betalen en de webshopsnelheid en vindbaarheid zijn sterk verbeterd.

De webshop zal de komende tijd nog op diverse vlakken worden verbeterd.

Oplossingen in het kort

Bekijk het resultaat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *