Magento developer

Lives Internet & Marketing Geen categorie, Vacatures Reactie plaatsen

Lives is op zoek naar een ervaren Magento Developer die met veel passie en plezier zijn kennis en vaardigheden wil verbreden op het gebied van e-commerce. Voor zowel interne opdrachten als klanten ben je de belangrijkste persoon in het ontwikkelen van creatieve en rendabele e-commerce oplossingen m.b.v. het Magento e-commerce platform.

Beschrijving

Lives is hét fullservice internetbureau voor o.a. online strategie, website ontwikkeling, zoekmachine marketing en conversie optimalisatie.

Per direct zijn wij op zoek naar een ervaren Magento Developer die op freelance basis het Magento e-commerce platform webshops gaat ontwikkelen voor zowel interne opdrachten als onze klanten.

Verantwoordelijkheden

 • Implementatie
  Als Magento developer implementeer je shops op basis van wensen, eisen en specs van opdrachtgevers.
 • Aanspreekpunt voor klanten en andere freelancers
  Je onderhoudt contact met (mogelijke) opdrachtgevers en andere freelancers. Bijvoorbeeld door aan te schuiven bij intake-gesprekken en door klanten te trainen, begeleiden en ondersteunen in het beheer van hun Magento-shop.
 • Kennisdeling met collega’s
  Qua Magento word je onze ‘lead developer’. Je deelt je kennis met collega-ontwikkelaars en zult je verdiepen in integratiemogelijkheden van Magento met het door ons veelgebruikte CMS Drupal.
 • Aansturen en richting geven
  Je delegeert (delen van) Magento-projecten naar collega’s en stuurt hen daarin aan. Ook denk je op organisatorisch vlak pro-actief mee over de invulling van onze dienstverlening op dit gebied: je bepaalt dus mede de koers.

Functieprofiel

 • Minimaal 3 jaar ervaring in het ontwikkelen van e-commerce oplossingen m.b.v. het Magento platform
 • Communicatief en sociaal vaardig;
 • MBO+/HBO werk- en denkniveau;
 • Enthousiast, gedreven en motiverend;

Vergoeding

Lives hanteert een conform uurtarief voor de verrichte werkzaamheden of een ‘fixed-price’ op opdrachtbasis.

Solliciteren?

Heb je interesse in de vacature en wil je reageren? Neem dan telefonisch contact met Menno Bouma op 0515 856332 of stuur een mailtje met motivatie en CV naar menno@lives.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *