Dennis klaar met stage!

Lives Internet & Marketing Blog, Geen categorie, Nieuws, Stages Reactie plaatsen

denniskerstma

Mijn naam is Dennis Kerstma en ik doe de opleiding applicatieontwikkelaar. Voor mijn eindopdracht was ik op zoek naar een stageadres. Via via heb ik te horen gekregen dat Menno Bouma op zoek was naar stagiaires. Nadat ik contact heb gehad met Menno kon ik bij dit bedrijf mijn eindopdracht uitvoeren.

Tijdens de 20 weken die ik bij dit bedrijf ben geweest heb ik een hoop kunnen leren. Ik ben veel bezig geweest met het ontwikkelen van websites en webshops maar heb ook nieuwe dingen gedaan. Het bedrijf doet ook veel met marketing en dit was voor mij compleet nieuw. Op winstmagneet.nl werden regelmatig blogs geschreven. Hier ben ik nederlandsegokken.nl toen ook mee bezig geweest. Bijna elke week konden we wel nieuwe onderwerpen bedenken. Deze onderwerpen heb ik onderzocht en er nieuwe blogs over geschreven. Tijdens dit proces heb ik dus veel geleerd over internet marketing.

Al met al ben ik zeer tevreden over deze stage plek. Er is wat afwisseling in het werk en er is altijd wel iets te doen. Ook is er goede begeleiding geweest voor als ik ergens niet uit kwam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *