Vlagsma Tegelwalla

Nieuwe website Vlagsma Tegelwalhalla

Vlagsma Tegelwalla

Opdracht Vlagsma Tegelwalhalla

Lives Internet & Marketing heeft in opdracht van Vlagsma Tegelwalhalla de nieuwe website www.vlagsma.nl gerealiseerd. Het doel van de nieuwe website is om het geheel dynamischer te maken.

Van informatie website naar dynamische verkoopmachine

De oude website van Vlagsma was naar mijn beleving een ‘mooie reclamefolder’; het design zag er goed uit, maar de website was weinig vernieuwend en er zat geen conversiemodel in. Met een goed conversiemodel kun je de bezoekersstroom beter leiden naar een specifiek doel.

In dit geval zijn de doelen om offerte aanvragen te ontvangen en een mailinglijst op te bouwen. Met deze mailing kunnen namelijk (potentiële) kopers opnieuw op de hoogte worden gebracht van bijvoorbeeld aanbiedingen en aangezet worden tot een nieuwe aankoop. Bezoekers binnen halen is belangrijk, maar het draait om het behalen van resultaat!

E-mailmarketing

De e-mailadressen die verzameld worden via de website worden opgevangen in het nieuwsbriefprogramma Mailchimp. Met een koppeling wordt het ingevoerde e-mailadres geexporteerd naar Mailchimp.

Oplossingen Lives

Resultaat

Bekijk de nieuwe website op www.vlagsma.nl!

Over de auteur

Menno Bouma

Facebook Twitter Google+

Menno Bouma is internet marketing specialist voor ondernemers die willen groeien met een website of webshop en internet marketing.

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*