Nieuwe website Burggraaff Bolsward

Opdracht Burggraaff Bolsward

Lives Internet & Marketing heeft in opdracht van Burggraaff Bolsward de nieuwe website ontwikkeld. Een onderdeel van de opdracht was om het bouwmeester gevoel naar voren te brengen, omdat de mensen van Burggraaff ook echte bouwmeesters zijn. Hierbij ligt de nadruk op de bijzondere en persoonlijke samenwerking met de klant.

Gebruiksvriendelijke WordPress website

De website van Burggraaff heeft een gebruiksvriendelijk ontwerp en is ontwikkeld met het beheersysteem WordPress. Met dit systeem is het eenvoudig om o.a. zelf foto’s en teksten aan te passen zonder technische kennis te hebben. Zo kunnen bijvoorbeeld de referenties en nieuwsberichten zelf geplaatst worden.

De website is sterk geoptimaliseerd voor zoekmachines en zal hierdoor hoog eindigen in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google.

Koppeling met nieuwsbriefsoftware Mailchimp

Om bezoekers en klanten goed op de hoogte te houden van alles wat speelt binnen Burggraaff, is het nieuwsbriefsysteem Mailchimp opgezet. Met de koppeling aan dit systeem kunnen bezoekers zich via de website inschrijven.

Koppeling met social media zoals Twitter en Facebook

Met een handige tool heeft Lives de website van Burggraaff gekoppeld aan Twitter, Facebook en LinkedIn. Hierdoor hoeft een nieuwsbericht alleen op de website geplaatst te worden en wordt deze automatisch gepubliceerd op de social media kanalen. Dit maakt het actief zijn op deze middelen veel eenvoudiger en efficiënter.

Oplossingen Lives

Resultaat

Bekijk de nieuwe website op www.burggraaff-bolsward.nl!

Over de auteur

Menno Bouma

Facebook Twitter Google+

Menno Bouma is internet marketing specialist voor ondernemers die willen groeien met een website of webshop en internet marketing.

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*