Website Steemar BV

STEEMAR BV bestaat uit een groep aan de buitenrecreatie en de beroepsvaart gerelateerde bedrijven. STEEMAR marine services, STEEMAR camping and outdoor, RICK’S outboardshop en watersport service centrum DE NAVIGATOR in Harlingen bieden zowel buitenrecreanten als de beroepsvaart een zeer brede service.

Opdracht

Lives Internet & Marketing is als internetpartner van Steemar Harlingen benadert om de bestaande website te optimaliseren qua design, techniek en zoekmachine marketing.

Webdesign optimalisatie

Om de online uitstraling van de webshop te versterken heeft Lives het bestaande design geoptimaliseerd volgens de nieuwste richtlijnen qua indeling en design. Het design zal de komende weken nog verder vernieuwd worden en meer in lijn staan met de andere Steemar websites.

Techniek optimalisatie

Om het beheerders eenvoudiger te maken om nieuwsberichten e.d. op de website te plaatsen is de bestaande WordPress installatie grondig onder handen genomen en opgeschoond. Berichten worden nu ook goed gearchiveerd, dit is goed voor de vindbaarheid van de website.

De website zal de komende tijd nog op diverse vlakken worden verbeterd.

Oplossingen in het kort

Bekijk het resultaat!

Over de auteur

Menno Bouma

Facebook Twitter Google+

Menno Bouma is internet marketing specialist voor ondernemers die willen groeien met een website of webshop en internet marketing.

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*