Corporate website IGI Group

Wat zijn clouddiensten?

Clouddiensten maken het mogelijk om gegevens, zoals email en documenten, op een centrale plaats te bewaren en deze vervolgens te openen op iedere desktop, tablet of mobiele telefoon met internetverbinding. Dit betekent dat gegevens maar 1 keer opgeslagen hoeven worden en dat bedrijfssoftware altijd up-to-date is.

Opdracht

Lives Internet & Marketing is, na het ontwikkelen van de IGI webshop, als internetpartner benadert om de corporate website van IGI Group dezelfde look & feel te geven als de webshop en deze te voorzien van een nieuw beheersysteem.

Corporate webdesign

Om eenheid en herkenbaarheid te creëren is het nieuwe design van de webshop doorgezet naar de nieuwe website.

Drupal beheersysteem

Als beheersysteem voor de website is gekozen voor het gebruiksvriendelijke CMS Drupal. Met Drupal is het erg eenvoudig om pagina”s en nieuwsberichten te beheren met teksten en afbeeldingen. Tevens is het gebruikersbeheer kinderspel geworden.

Het grote voordeel van Drupal is de sterk beveiligde omgeving en het brede scale aan functionaliteiten die eenvoudig kunnen worden geimplementeerd in het basissysteem. Hierdoor is het systeem ontwikkeld voor de toekomst.

Op de website is allerlei informatie te vinden over de producten en diensten van IGI. Verder komen er regelmatig leuke feitjes en acties voorbij op het weblog.

Oplossingen in het kort

Resultaat

Bekijk de nieuwe website www.igi.nl!

Over de auteur

Menno Bouma

Facebook Twitter Google+

Menno Bouma is internet marketing specialist voor ondernemers die willen groeien met een website of webshop en internet marketing.

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*